Kinderfilm Koemba twee keer in Het Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Het Barghse Huus draait woensdag 22 oktober de kinderfilm Koemba, de zebra die zijn strepen kwijt is. De film is in 2D te zien en er wordt Nederlands gesproken.

koemba_de_zebra_die_zijn_strepen_kwijt_is_1 (640x263)De spannende, hartverwarmende film Koemba vertelt het verhaal van de jonge zebra Koemba, die enkele strepen op zijn vachtje mist. Om niet meer langer het buitenbeentje in zijn kudde te zijn, besluit hij hen te redden van de plotselinge droogte in de vallei en op deze manier zijn strepen te verdienen. Wat volgt is een moedige missie waarbij Koemba met een paar bijzondere vriendjes een onvergetelijk avontuur beleeft.

Koemba is woensdag om 13.30 en 16 uur te zien. Kaarten kosten 5 euro, inclusief een zakje chips en pakje drinken, en zijn op werkdagen van 9 tot 12 uur te bestellen via telefoonnummer 0316 – 223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.