Kerst vieren bij partycentrum De Dèèl

BEEK – Vier de kerstdagen met een uitgebreide brunch of buffet dit jaar bij De Dèèl in Beek. Zowel op eerste als tweede kerstdag wordt er van 12 tot 15 uur in het partycentrum een kerstbrunch geserveerd met een keur aan koude- en warme gerechten, soepen, salades, tapasgerechtjes en desserts.

De gasten worden ontvangen met een bruisend aperitief, waarna het buffet wordt geopend. Op Eerste Kerstdag is er bovendien een kerstbuffet. Het 4-gangen buffet opent om 18 uur. Naast het heerlijk eten kunnen de gasten genieten deze avond genieten van een drankje en muziek.

“Voor mensen die alleen moeten eten hebben we deze avond ook een aanschuiftafel”, zegt Marcel Beekman. “Maar ook als je met z’n tweeën bent en graag met meer mensen eet, mag je aan deze grote tafel aanschuiven. Om het voor iedereen extra gezellig te maken, spelen twee studenten van het conservatorium live achtergrondmuziek.”

Rond de kerstdagen verzorgt De Dèèl ook eten op locatie. Zo staan er heerlijke salades, tapasschotels, soepen, hoofdgerechten en desserts op de cateringlijsten.

De kosten voor een brunchbuffet zijn 37,50 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 17,50 euro en peuters tot 4 jaar 10 euro (exclusief dranken). Deelnemen aan het kerstbuffet op 25 december kost 42,50 euro per persoon, en voor kinderen tot 12 jaar 17,50 (exclusief dranken). Reserveren is nu al mogelijk via 0316-531213 of info@partycentrumdedeel.nl. Kijk voor meer informatie op www.partycentrumdedeel.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.