Kampioensbakker Paul Berntsen

Paul Berntsen teamKampioensbakker Paul Berntsen komt uit een echte bakkersfamilie. Hij is inmiddels de vijfde generatie bakkers en opende in 1992 zijn eigen bakkerij aan de Kerkstraat in Didam. Hier bakt Berntsen ambachtelijk brood op een eigentijdse manier. Kwaliteit en service staan daarbij voorop.
De winkel heeft inmiddels een ruime sortering aan versproducten, zoals ruim 80 soorten brood, 65 verschillende broodjes, 50 soorten banket en diverse heerlijke koeken. Sinds kort heeft de kampioensbakker ook zijn eigen chocoladeafdeling, waar hij onder andere zijn eigen chocoladeletters maakt. Zo heeft hij voor fans van De Graafschap zelfs een chocoladeletter in de vorm van de ‘g’ uit het logo van de voetbalclub.
De bakker is echter ook actief op internet. Sinds vijf jaar heeft hij zijn eigen webshop www.brood-shop.nl. Hier kunnen alle producten uit de winkel zeven dagen in de week en 24 uur per dag worden besteld. De bestelde producten worden binnen een straal van twintig kilometer zonder bezorgkosten thuis afgeleverd. Levering is mogelijk vanaf één uur na bestelling. Bezorging vindt echter alleen plaats van maandag tot en met zaterdag tot 14 uur.

Kampioensbakker Paul Berntsen
Kerkstraat 36, 6941 AH Didam
Telefoon: 0316-221452
info@kampioensbakker.nl
www.brood-shop.nl