Kaartverkoop Pronkzitting XL draait op volle toeren

’s-HEERENBERG – In Waskuupstad is het op zaterdag 27 januari al feest. Dan houdt carnavalsvereniging d’Olde Waskupen uit ‘s-Heerenberg de jaarlijks terugkerende Pronkzitting XL in Sportcentrum Laco.

Samen met artiesten uit de hele regio wordt dan de aftrap verricht van het regionale carnaval in de Achterhoek en de Liemers. Een feest voor  meer dan 1200 carnavalisten die alvast willen voorgloeien voor het echte carnavalsfeest twee weken later.

Het programma staat al in de steigers. Net zoals voorgaande jaren heeft carnavalsvereniging d’Olde Waskupen een divers programma samengesteld met veel verschillende artiesten uit binnen- en buitenland. De avond staat in het teken van muziek en dans. Carnavalesk, maar er klinken zeker ook bekende pop- en rockhits.

Kaarten
Pronkzitting XL staat sinds 2012 op het programma bij de carnavalsvereniging uit ‘s-Heerenberg en is sindsdien ieder jaar snel uitverkocht is. Ook dit jaar gaat het al erg hard met de kaartverkoop, die twee weken geleden van start is gegaan. Tijdens deze editie zijn er ook weer enkele zitplaatsen beschikbaar. De kaarten voor Pronkzitting XL zijn voor 12,50 euro per stuk verkrijgbaar bij Kachelhöltjes Partypret, Resto De Bongerd, Bakkerij Dijkman en via www.waskupen.nl.

Pronkzitting XS
De jeugdige carnavalisten uit ’s-Heerenberg geven zaterdagmiddag 27 januari om 13.30 uur al het goede voorbeeld met eveneens een vol programma. Een grote groep kinderen is inmiddels in voorbereiding op deze middag. De toegang voor pronkzitting XS is gratis. Maar wees wel op tijd, want vol is vol.Facebooktwittergoogle_plus

dOlde Waskupen
Over de schrijver
Carnavalsvereniging d'Olde Waskupen