Kaartverkoop pronkzitting d’Olde Waskupen gestart

’s-HEERENBERG – De kaartverkoop voor de pronkzittingen van carnavalsvereniging d’Olde Waskupen is gestart. Kaarten zijn te koop bij Kachelhöltjes Partypret en via de website www.waskupen.nl.

De 3h's.

De 3h’s.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 november wordt in het sportcentrum Laco de nieuwe prins van Waskuupstad gepresenteerd. De commissies van d’Olde Waskupen zijn al maanden bezig met de voorbereidingen van de pronkzittingen in november.

Ook dit jaar hebben d’Olde Waskupen weer een groot en uiteenlopend programma op papier gezet voor de carnavalisten uit ’s-Heerenberg en omstreken. Oude bekenden, maar ook nieuwe talenten betreden de bühne. Dans, buuts en muziek zijn de drie belangrijkste ingrediënten van de carnavalsavond, die zijn hoogtepunt bereikt wanneer de nieuwe prins na de prinsenpresentatie het podium betreedt. Onder het motto ‘Dat mo-j belève’ wordt er zo een begin gemaakt aan het nieuwe carnavalsjaar.

De pronkzitting voor de jeugd vindt plaats op zaterdagmiddag 8 november. Ook de jeugd is al een aantal weken bezig met het in elkaar zetten van het programma. De toegang voor de jeugdpronkzitting is gratis. Meer informatie staat op www.waskupen.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.