Joep’s beslommeringen: Erotiek

Erotiek is het geheel van het intieme liefdesspel tussen twee of meerdere mensen. Het gaat vaak gepaard met een behoorlijke lading opwindende spanning of soms gewoon pure lust. Het begint meestal met een onschuldig partijtje flirten gevolgd door enkele handtastelijkheden op gevoelige plekken. Daarna is er in veel gevallen een voorspel, waarna uiteindelijk de daad plaatsvindt. Althans volgens mijn baasje dan. Zelf heb ik niet zoveel met al dat gedoe. Dieren doen het meestal gewoon direct voor de bok z’n kont weg. Met uitzondering dan van de bonoboaapjes.

Door de enorme ophef rondom #Metoo, kunnen de mensen dat voorlopig wel vergeten. Ik weet niet of hierdoor alleen de mannen getroffen worden. Volgens mij zijn er ook voldoende vrouwen die het erotische spelletje best wel leuk en spannend vinden, dus die categorie is ook de klos. Er zullen nog maar weinig mensen zijn die nu nog beginnen aan de eerste fases van het minnespel, bang dat zij wellicht over een slordige twintig jaar alsnog voor gore viezerik worden uitgemaakt en daarmee alles verliezen wat zij in de tussentijd hebben opgebouwd.

In Zweden maken ze het nog bonter en is er inmiddels een wet aangenomen dat, voordat men wil beginnen aan dit leuke, opwindende en liefdevolle spelletje, eerst toestemming gegeven moet worden. Ik denk dat deze toestemming ook schriftelijk moet gebeuren want bij eventuele ellende of tegenvallende prestaties, kan men bij mondelinge toestemming altijd nog ontkennen. Dus mochten de Zweedse mannen in de toekomst een erotische opwelling krijgen en het apparaat al in de aanslag staat, eerst de partner een verklaring laten tekenen alvorens over te gaan tot actie. Om later iedere vorm van beschuldiging nog uit de weg te gaan, tegelijkertijd noteren waar men wel aan mag zitten en met welk lichaamsdeel.

Ik geef toe mijn erotische leven is niet spannend, maar voor de mensheid zie ik de toekomst somber en ontzettend saai tegemoet.

‘Zij die de dingen te exact zien, zien ze dus niet exact’Facebooktwittergoogle_plus

Joep
Over de schrijver
Boxer Joep kijkt met een kritische blik naar de mensenwereld om zich heen. Hij is politiek geïnteresseerd en volgt de Montferlandse partijen op de voet. Joep reist echter ook graag en gaat regelmatig met zijn baasje op pad. Zijn belevenissen zet hij vervolgens met een scherpe pen op papier. Onder de titel ‘Joep’s beslommeringen’ schrijft Joep voor Stem van Montferland wekelijks een column of reportage over het wel en wee in deze gemeente.