Jan Scholtens Montferlands tafeltenniskampioen

DIDAM – De 20-jarige Jan Scholtens is op donderdag 21 december in Didam Montferlands tafeltenniskampioen geworden. Een kleine 35 deelnemers streden in de sportzaal van DSV Relax om meerdere prijzen in verschillende klassen.

In de klasse A ging de finale uiteindelijk tussen de jeugdige Jan Scholtens en de geroutineerde speler Theo Sanders uit Beek, speler van het eerste team van de tafeltennisafdeling van DSV Relax. In een echte thriller die vijf sets duurde, trok de talentvolle Scholtens uiteindelijk met een 11-9- overwinning in de laatste set aan het langste eind. Branko Mircetic werd derde in deze A-groep.

Overige uitslagen
Poule B: 1e Ton Heythuizen, 2e Jan Hagen en 3e Rico Berendsen; poule C: 1e Twan Boerstal, 2e Carlo Keurentjes en 3e Henk Steinvoort; poule D: 1e Theo Huntink, 2e Jesper Rutjes en 3e Eef Wigman;  poule E: 1e Berry Nas, 2e Willem van Diek en 3e Kees Wevers.

Meer informatie staat op de website www.dsv-relax.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Adriaan Ars
Over de schrijver
Adriaan Ars was van 1995 tot 2009 voorzitter en pr-functionaris van tafeltennisvereniging Relax in Didam. Ook gaf hij trainingen aan de jeugd. Vanaf 2010 tot heden is hij pr-functionaris van DSV Relax. Momenteel coacht hij bovendien het eerste jeugdteam van Relax.