Intocht Sinterklaas in ’s-Heerenberg en Lengel

’s-HEERENBERG/LENGEL – ’s-Heerenberg en Lengel ontvangen zondag 16 november Sinterklaas. De intocht begint om 13.45 uur en start aan de Sint Antoniusstraat in Lengel.

sinterklaas in berghVervolgens gaat de route via de Landweg, Batavenstraat, Rodingsveen, Tugerallee en de Bongerd naar het schoolplein van de Galamaschool, waar de sint en zijn gevolg om ongeveer 14.15 uur aankomen. Zo’n vijf minuten later vertrekt de hele stoet via de Prof. v/d Leeuwstraat, Oude Doetinchemseweg, Plantsoensingel Noord, Lengelseweg, Molenpoortstraat, Molenstraat en Marktstraat naar het centrum van ’s-Heerenberg.

Rond 15.15 uur heet burgemeester Ina Leppink de sint bij het voormalige gemeentehuis welkom. Vanaf 15.30 uur is er een gezellige middag voor de jeugd in zalencentrum ‘de Gracht’.

Sinterklaas bezoekt de scholen op vrijdag 5 december. Hij kan ook worden geboekt voor een bezoek aan huis. Kijk hiervoor op de website www.sinterklaasinbergh.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.