Inschrijving voor Westernboerderij Survivalrun al half vol

LOIL – Ruim twee weken na het openen van de inschrijving voor de vierde Westernboerderij Survivalrun Loil hebben zich al 416 survivallaars aangemeld. Het maximaal aantal deelnemers is dit jaar op 850 gesteld.

survivalrunDe Westernboerderij Survivalrun vindt dit jaar op zondag 28 juni plaats. Er wordt gestart tussen 9.15 en 15.30 uur, waarbij elke drie minuten maximaal zeven deelnemers vertrekken. De survivalrun in Loil is geen wedstrijd, iedereen die de run op zijn of haar manier volbrengt, is een winnaar. Meedoen en plezier maken is belangrijker dan een snelle tijd neerzetten. Houd daarbij rekening met eventuele wachttijden op het parcours.

De kosten voor deelname zijn 9 euro. Leden van de survivalbond krijgen een euro korting. Inschrijven kan via www.survivalloil.nl. De dag voor de survivalrun is er een ‘zaterdagarrangement’ bij de Westernboerderij. Kijk voor meer informatie hierover op www.westernboerderij.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.