Hoofdrollen voor vos, edelhert en wild zwijn in Filmhuis Didam

DIDAM – Filmhuis Didam laat vanavond en maandagavond om 20 uur de natuurdocumentaire Wild zien. Wild volgt gedurende de vier jaargetijden de verhalen van de drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wild zwijn.

Je ziet de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel weggelegd. Bij de ijsvogel kijken we binnen in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice over van deze natuurfilm en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen.

Wild toont spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kunt zien, omdat natuurfilmer Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Reserveren voor de documentaire kan via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. De filmzaal is ook toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.Facebooktwittergoogle_plus