Herfstkleurentocht sportvereniging Wilskracht in Kilder

KILDER – De wandelafdeling van sportvereniging Wilskracht in Kilder houdt op zaterdag 26 en zondag 27 oktober voor de 46ste keer de Herfstkleurentocht. De start is in het Kelrehuus, bij de sportvelden in Kilder.

De korte wandelroutes van 6 en 10 kilometer gaan over en langs de heuvels van Montferland, een stuwwal uit de ijstijd op de grens van Nederland en Duitsland en door de bossen. De middellange afstanden van 15 en 20 kilometer maken daarboven een ronde om recreatiegebied Stroombroek. In ’s-Heerenberg lopen de wandelaars rond kasteel Huis Bergh. De langste route over 35 kilometer gaat dit jaar door het buitengebied van Wijnbergen ten noordoosten van het Bergherbos.

Onderweg kunnen de deelnemers rusten bij diverse cafés en bij de rustplaats van de vereniging in het bos. De routes zijn ook digitaal beschikbaar voor de smartphone. Deelnemers aan de langste afstand van 35 kilometer kunnen tussen 8 en 10 uur starten, de starttijd voor de 25 kilometer is van 8 tot 12 uur, voor de 20 kilometer van 9 tot 13 uur en voor de overige afstanden van 9 tot 14 uur. Bel voor meer informatie 0314-361183 of mail naar herfstkleurentocht@hetnet.nl.