Henk Groote herkozen als lijsttrekker voor Lijst Groot Montferland

’s-HEERENBERG – Henk Groote (60) uit ’s-Heerenberg is tijdens de ledenvergadering van de politieke vereniging Lijst Groot Montferland gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart volgend jaar.

Henk Groote.

In het jonge bestaan van Lijst Groot Montferland is het voor Henk Groote de tweede keer dat hij als lijsttrekker gekozen wordt door de leden van de partij. Hij wordt op de kieslijst gevolgd door Boris van Oosterom (Didam), Corrie Vonk-Van Kaam (Beek), Erik Wassing (Azewijn), Michele Fränzel (Didam) en Geert van de Werff (’s-Heerenberg). De lijst wordt verder aangevuld door een brede vertegenwoordiging van meer dan 20 kandidaten uit de Montferlandse samenleving en uit diverse kernen van de gemeente.

Lijst Groot Montferland is een politieke partij ontstaan door een fusie tussen Burger Belangen Montferland en Lijst Groote. Lijst Groot Montferland is een onafhankelijke lokale partij die geen bindingen heeft met een landelijke organisatie en daardoor zelfstandig functioneert in de gemeente Montferland.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.