Haal lokaal in Montferland

Steun de lokale ondernemer!

In de webshop van Haal lokaal in Montferland kunt u boodschappenpakketten bestellen gevuld met producten van lokale, vooral Montferlandse, ondernemers. Hiermee willen we de lokale ondernemer steunen en iets positiefs doen in deze crisistijd. De pakketten zijn maandagmiddag weer gevuld met nieuwe producten. Bestel een pakket en wij bezorgen het vrijdag of zaterdag bij u thuis! Bestellen kan wekelijks tot vrijdagmorgen 10 uur.

We bezorgen uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen contactloos aan uw deur.

Bestel een pakket
U heeft deze week weer de keuze uit diverse pakketten, zoals een BBQ-, Borrel-, Groente- en fruit- en Vegetarisch pakket. U kunt ook weer een pakket doneren aan de Voedselbank Montferland. We bieden bovendien een aantal losse producten aan, die bij de pakketten zijn te bestellen, zoals de salade van de familie Hendriks, de asperges van Montferland Asperges, de Loilse Kwazzelskruut van Slijterij Peeters uit Wehl, drie wijnen van Wijngoed Montferland uit ‘s-Heerenberg en de hangop met vruchten van Zuivelboerderij Hof zum Walde uit Spijk.

Verras iemand met een pakket
Misschien vindt u het juist nu ook leuk om een pakket aan iemand te schenken. Verras bijvoorbeeld een familielid of kennis, die aan huis gebonden zit, een eenzame oudere of iemand die werkt in de zorg of een ander dienstverlenend beroep! Wij bezorgen het pakket met een kaartje en uw boodschap bij hen thuis!

De ondernemers die deelnemen, zijn Simonshof van Elver, Kampioensbakker Paul Berntsen, Tuinderij Gesthuizen, Slagerij Gerritsen, Van de Kaasboer, Primera de Moriaan, IJs & More, Bakkerij Van Bentum, Bloem & Sfeer Steentjes, Boerderij Blom, Zuivelboerderij Hof zum Walde, Flow! Huidverbetering, Esmee Hair en Beauty, Montferland Molenmeel en Tomesen Pluimveehouderij. Uiteraard zijn ook andere lokale ondernemers van harte welkom om zich bij ons initiatief aan te sluiten!

Bezorgkosten
Bezorging binnen Didam, Loil en Nieuw-Dijk is gratis!
Voor € 1,50 bezorgen we tot vijftien kilometer buiten Didam.
Bezorgtijd:
Vrijdag tussen 13.00 en 17 uur en 19.00 en 21.00 uur en zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

We stellen elke week nieuwe pakketten samen met nieuwe producten. Lokale ondernemers die ook bij ons initiatief willen aansluiten, kunnen contact met ons opnemen.

Bestel nu een pakket en steun de lokale ondernemer!