Tweedaagse Autocross Didam een week uitgesteld

DIDAM/ZEVENAAR – De Autocross Didam is een week uitgesteld naar het weekend van 26 en 27 oktober. Het rennerskwartier is te modderig, waardoor het evenement dit weekend niet kan plaatsvinden.

De Autocross Didam wordt dit jaar voor het eerst over twee dagen verreden. Het evenement start zaterdag 26 oktober om 15 uur met een twee uurscross op de kleibaan in Zevenaar. Zondag 27 oktober begint de cross om 9.30 uur.

In de superklasse rijden diverse Nederlandse toppers mee, waaronder René van Coelen, Mervin Klaassen, Mike Bartele en Ronnie Heimen. Het totale deelnemersveld bestaat uit bijna tweehonderd coureurs. Zij hebben zich ingeschreven in dertien verschillende klassen:  de standaardklasse 1600 en 2000, damesklasse, KNAF-klasse, toerwagens, Kever- en eigenbouwklasse, sprinters 1600 en 2000, junior-, veteranen- en superklasse.

Zaterdagavond is er een feestavond met dj en zanger Jeremy Derksen en de regionale zanger Dennis Versluijs. Ook op zondag draait er een dj in de feesttent. Op zaterdag is de entree gratis. Zondag is de toegang 5 euro en mogen kinderen tot 12 jaar gratis het terrein op. Het crossterrein ligt aan de Oude Steeg in Zevenaar en is te bereiken via de routeborden. Kijk voor meer informatie op www.autocrossdidam.nl of bel 06-53843050. Foto: JB Fotografie