Gratis kaarten voor avondje Filmhuis Didam

DIDAM – Het grappige duo uit de succesfilm ‘Bienvenue chez les Ch’tis’ is terug! Dany Boon en Kad Merad bundelen hun humoristische talent nu in Supercondriaque. De komedie is donderdag 11 september om 20 uur te zien in Filmhuis Didam.

Supercondriaque.

Supercondriaque.

Supercondriaque gaat over Romain, een eenzame fotograaf met een allesoverheersende angst voor ziektes en bacteriën. Zijn enige vriend, Dr. Dimitri Zvenka , denkt dat de oplossing voor zijn hypochondrie het zoeken van een vrouw is.

The Reunion
Maandag 15 september draait Filmhuis Didam vanaf 20 uur The Reunion. Het is twintig jaar geleden dat de leerlingen van klas 9C eindexamen deden en ieder hun eigen weg gingen. Nu verheugen ze zich op de eerste reünie. Maar de feestelijke bijeenkomst krijgt een onverwachte wending als de introverte Anna besluit om haar vroegere pestkoppen te confronteren.

In een film op de grens tussen fictie en documentaire onderzoekt de Zweedse regisseur Anna Odell hoe ongemakkelijk het is om geconfronteerd te worden met het beeld dat anderen van je hebben. The Reunion is een meeslepend en gedurfd debuut, gemaakt door een kunstenares die het vak beheerst, maar zich niet gebonden voelt aan speelfilmwetten.

Gratis kaarten
Filmhuis Didam geeft voor beide films twee gratis kaarten weg! Kans maken? Like dan het bericht op onze Facebook-pagina of reageer op dit artikel via de site Stem van Montferland.nl. De winnaars krijgen bericht en kunnen de kaarten reserveren via www.filmhuisdidam.nl o.v.v. Stem van Montferland.

Niet gewonnen? Dan bedraagt de entree voor een avondje filmhuis 6 euro. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open. Meer informatie over de films en het filmhuis is te vinden op www.filmhuisdidam.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.