Gratis boek en Midas Dekkers bij Bibliotheek Montferland

DIDAM/’s-HEERENBERG – ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart is het boek van Nederland Leest 2014. De hele maand november deelt de Bibliotheek Montferland dit boek gratis uit aan haar leden.

Nederland Leest (399x640)Vanaf 1 november is de gratis app Maartens Vogel Machine te downloaden. Hier kunnen lezers zich auditief onderdompelen in het boek ‘Een vlucht regenwulpen’, door tijdens het lezen geluiden af te spelen van vogels uit het boek. Op de app is daarnaast een online talkshow op 26 november te volgen. Ook een optreden van Maarten ’t Hart tijdens het Nederland Leest Slotfeest op 29 november en de film ‘Alles verstrijkt in een vleugelslag’ kunnen worden bekeken.

In het kader van Nederland Leest vertelt Midas Dekkers maandag 10 november vanaf 20 uur in Bibliotheek Didam over zijn nieuwe boek ‘De kleine verlossing of de lust van het ontlasten’. Kaartjes zijn voor 10 euro (met voordeelmetjebiebpas 7,50 euro) te koop aan de balie van Bibliotheek Montferland of te reserveren via telefoonnummer 0316 – 22 11 84. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekmontferland.nl en www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.