Gratis beweeglessen in beweegtuin blijven

DIDAM – De wekelijkse gratis beweeglessen in de beweegtuin bij het Albertusgebouw blijven. De lessen vinden voortaan plaats van 15 tot 15.45 uur.

De beweegtuin werd vorig jaar september geopend door Olga Commandeur.

De beweegtuin werd vorig jaar september geopend door Olga Commandeur.

Marion Jochems van zwembad De Hoevert leidt de goedbezochte lessen in de beweegtuin achter het Albertusgebouw in Didam. Bij nog meer belangstelling gaat ook haar collega Ingrid Koenders meehelpen.

De oefeningen die wekelijks gedaan worden, zijn niet moeilijk, maar zorgen er wel voor dat iedereen in beweging komt. Uiteraard worden de toestellen van de beweegtuin gebruikt. Daarnaast is het sociale contact zeer belangrijk. Na afloop wordt gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Wie niet meedoet, kan nog instromen. Aanmelden is niet nodig.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.