Geheel verzorgd kerstarrangement bij de Westernboerderij

DIDAM – De Westernboerderij in Didam biedt op eerste en tweede kerstdag een prima verzorgd kerstarrangement voor de hele familie. Het kerstprogramma begint om 14 uur en eindigt om 19 uur.

De cowboys van de Westernboerderij ontvangen de gasten om 14 uur met een heerlijke mok koffie en huisgemaakte muffin. Na de koffie is de bar geopend en kunnen bezoekers de hele middag drankjes halen aan de bar. In de Western Arena zijn er diverse leuke activiteiten, zoals boogschieten, buksschieten, spijkerslaan, knotshockey, rodeostier en een levend voetbalspel. Bij de activiteiten wordt er gezorgd voor een glaasje glühwein. Voor de allerkleinsten is er een kinderhoekje en springkussen, en jong en oud kan instappen bij de Kerstman die met zijn huifwagen rondritjes maakt van 30 minuten.

Vervolgens kan iedereen aanschuiven voor het kerstbuffet. Dat bestaat om te beginnen uit warme broodjes met kruidenboter en een heerlijke kop soep. Na de soep is er tijd voor wat stemmige muziek en in de tussentijd zorgen de koks van de Westernboerderij dat alles gereed wordt gemaakt voor het grillbuffet met extra vis- en wildgerechten. Tot slot is er nog een dessert en koffie met bonbon voor de liefhebbers.

Dit arrangement is te reserveren op eerste en tweede kerstdag. Volwassenen betalen 57,50 euro per persoon, kinderen van 5 tot en met 12 jaar 25 euro per kind en kinderen van 2 tot en met 4 jaar 9,50 euro. Kijk voor meer informatie op www.westernboerderij.nl of bel, 0316-200200Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.