Geen bloemen en cadeaus, maar gift voor Bergh in het Zadel

OOSTERHOUT (GLD) – Op 29 juni van het vorige jaar opende Jaguar Terlouw haar nieuwe vestiging in het Gelderse Oosterhout. Sinds zes jaar is Terlouw dealer van onder meer Jaguar en Landrover en verhuisde vorig jaar van De Overmaat in Arnhem naar de Rietgraafsingel 4 in Oosterhout (Gld).

Wim Hendriksen (midden) heeft uit handen van Emile (links) en Rick Terlouw de cheque in ontvangst genomen. Foto Jan Kraaijenbrink

Rick en Emiel Terlouw, die samen met financiële man Wouter Roelofsen het bedrijf leiden, vroegen aan de gasten bij de officiële opening geen bloemen of cadeaus mee te brengen, maar een gift te doneren ten bate van Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding, waarvan Terlouw al jaren lang Ambassadeur is. Die actie heeft een bedrag van 2675 euro opgeleverd, waarvoor Wim Hendriksen afgelopen dinsdag uit handen van Emile en Rick Terlouw een cheque heeft ontvangen.

Het nieuwe bedrijfspand van Terlouw beslaat 5600 vierkante buitenmeters, waarvan 2200 vierkante meter bebouwd, bestaande uit een grote showroom en een werkplaats met elf bruggen, een automatische wasstraat en een bandenhotel voor winterbanden.Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.