Gary Oldman speelt Winston Churchill in Darkest Hour

DIDAM – Oscar-winnaar Gary Oldman speelt Winston Churchill in Darkest Hour. De film is vrijdag 13 en maandag 16 april te zien in Filmhuis Didam. De voorstelling begint beide dagen om 20 uur.

Gary Oldman als Winston Churchill.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan. Hij moet kiezen of hij met nazi-Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

Terwijl de nazi’s West-Europa binnenvallen en de dreiging van een invasie voelbaar is, heeft Churchill te maken met een onvoorbereid volk en een sceptische koning. Bovendien is zijn eigen politieke partij tegen hem aan het samenspannen. Churchill moet een natie achter zich zien te krijgen in een poging de wereldgeschiedenis te veranderen.

Reserveren voor de film kan via www.filmhuisdidam.nl. Kaarten kosten 7 euro en 5 euro voor vrienden van het filmhuis. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open.Facebooktwittergoogle_plus