Folkconcert The Quiggs voor Bergh in het Zadel

’s-HEERENBERG – Het Schots/Deense echtpaar The Quiggs komt donderdag 11 oktober voor de derde maal naar ’s-Heerenberg. Stephen en Pernille Quigg geven een folkconcert in de foyer van Grandcafé De Snor.

The Quiggs. Foto Pete Heywood

Stephen draait al heel lang mee in de Schotse folkwereld. Hij maakte ooit deel uit van de legendarische band The McCalmans, die in 2010 nog in kasteel Huis Bergh optrad. Samen met zijn van oorsprong Deense vrouw Pernille vormt hij inmiddels ruim vier jaar het duo The Quiggs. Pernille zong als klein meisje al graag, en deed zo’n tien jaar later zangervaring op in de folkscene van de Ierse hoofdstad Dublin. Zij componeert ook zelf. De songs van het duo worden met de nodige humor aan elkaar gepraat.

De opbrengst van het concert gaat naar Stichting Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding. De zaal is donderdagavond om 19.30 uur open. Het concert begint om 20 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren bij Agnes Verschuur, via 06-20773469 of akkie.v@hotmail.com.Facebooktwittergoogle_plus