Leden bieb met korting naar filmhuis in Week van de Alfabetisering

DIDAM – Filmhuis Didam draait vanavond en maandagavond de film The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. De film wordt getoond in samenwerking met de bibliotheek in Didam in het kader van de Week van de Alfabetisering.

In The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen.

Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey, de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

De film is beide avonden vanaf 20 uur te zien. De entree is 7 euro, maar op vertoon van een persoonlijke bibliotheekpas is de toegang 5 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open.Facebooktwittergoogle_plus