Filmhuis Didam draait de romantische komedie An Unexpected Love

DIDAM – Filmhuis Didam draait op vrijdag 14 en maandag 17 februari de Argentijnse romantische komedie An Unexpected Love. Beide voorstellingen beginnen om 20 uur.

Marcos (53), professor in de literatuur en Ana (50), psychologe zijn al meer dan 25 jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen in Buenos Aires en leiden een rustig en aangenaam leven. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun carrières en delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven. Het is een solide en redelijk gelukkig stel.

Maar als de 19-jarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Het huwelijk begint leeg en sleets aan te voelen. Marcos en Ana beginnen zich zelfs af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om naar iets nieuws te zoeken, het onbekende onder ogen te zien. Daarom besluiten ze uit elkaar te gaan. Uiteindelijk beseffen ze wat ze hebben verloren en weten dat weer te waarderen. Opnieuw nemen ze een beslissing die hun leven voor altijd verandert.

Reserveren voor de film kan via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. Onderteken ook de petitie ‘Filmhuis Didam moet blijven’ op de website van het filmhuis. Dit kan nog tot 19 februari.