Extra Westernboerderij survival clinic in Loil

LOIL – Mensen die te laat waren voor de inschrijving van de Westernboerderij Survival Run in Loil kunnen toch nog meedoen. Een dag voor de run, op zaterdagmiddag 25 juni, wordt er namelijk een extra survival clinic gehouden. Zo kunnen nog maximaal 150 sporters kennismaken met de hindernissen in Loil.

survivalrunAanleiding voor de extra clinic is dat de inschrijving al binnen vier dagen volledig vol zat en heel veel survivallaars moesten worden teleurgesteld. Op zaterdagmiddag wordt daarom een groot deel van de run al twee keer, om 14 en 17 uur, met maximaal vijf groepen van twee personen gelopen.

“We blijven wel als groep bij elkaar onder begeleiding van een ervaren survivalatleet”, vertelt Edwin van Onna namens de organisatie. “De start is bij café cafetaria de Papegaai aan de Wehlseweg in Loil. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon. Hiervoor krijgen de deelnemers ook een T-shirt en twee consumpties.”

Inschrijven kan vanaf vrijdagavond 3 juni door een mail te sturen naar zaterdagmiddag@survivalloil.nl. Meer informatie staat op de website www.survivalloil.nl, waar ook een volledig inschrijfformulier is te vinden. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en betaling.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.