Eerste Walk&Talk Bibliotheek Montferland na coronapauze

DIDAM – Bibliotheek Montferland start weer met de Walk&Talk-ochtenden. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 26 augustus van 10 tot 12 uur de in bibliotheek in Didam. Gastspreker is Marja Blok van Marja Blok Coaching.

Zij wil met de deelnemers een passend antwoord vinden op werkgerelateerde vragen en situaties, die op hun van toepassing zijn. De Walk&Talk-bijeenkomst wordt ook wel de koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt  voor een rustpunt, maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan.

Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van de werkeloosheid. Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. De Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via info@bibliotheekmontferland.nl. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers.