Dynamictennissers DSV Relax Gelders kampioen

DIDAM – Francis Heuveling en Marianne Hendricksen uit Didam werden zaterdag 4 november als duo Gelders dynamictenniskampioen in de klasse 55+. In Gendt streden dertien verenigingen uit Gelderland in diverse klassen om de titels.

Marianne Hendricksen (links) en Francis Heuveling. Foto Chris Dominicus

In de klasse 55+ voor dames, waarin tien koppels waren geplaatst, bleven in de middag vijf teams over in de A-poule. Na overwinningen op Dutedo (Doetinchem), Nieuwegein en Represta/DTA (Dinxperlo) moest in de finale worden afgerekend met DTTC uit Deventer. Deze werd door Francis en Marianne uiteindelijk verdiend gewonnen.

De Dynamicafdeling van DSV Relax uit Didam laat al jaren achtereen zien succesvol mee te kunnen doen op verschillende toernooien en speelt ook met meerdere teams in competitieverband. De dames Heuveling en Hendricksen maken deel uit van het eerste team.  De afdeling is groeiende en speelt op meerdere avonden en in het weekend. Voor meer informatie kan de website www.dsv-relax.nl worden geraadpleegd of contact worden opgenomen met Mischa Rosanow, telefoon 0316-221413.Facebooktwittergoogle_plus

Adriaan Ars
Over de schrijver
Adriaan Ars was van 1995 tot 2009 voorzitter en pr-functionaris van tafeltennisvereniging Relax in Didam. Ook gaf hij trainingen aan de jeugd. Vanaf 2010 tot heden is hij pr-functionaris van DSV Relax. Momenteel coacht hij bovendien het eerste jeugdteam van Relax.