Drumstel Herman en Karel krijgt plek in Averhof Beek

BEEK/KILDER – José Kock uit Kilder biedt de KBO uit Beek en Loerbeek op zaterdag 18 augustus een drumstel aan van haar oom wijlen Herman Limbeek. De muzikanten Herman Limbeek en Karel Salenbrink vormden ooit een duo dat speelde op feestjes en partijen.

Herman en Karel.

José Kock heeft het drumstel geërfd van haar vader, een broer van Herman Limbeek. Samen met een fotocollage krijgt het drumstel nu een definitieve plek in de Averhof in Beek. Dit gebeurt tijdens het Oogstfeest (Dankdag) op zaterdag 18 augustus op het buitenterrein van de Averhof.

Het programma begint om 13 uur met een woord- en communieviering. Daarna vermaakt Bert Stienissen de aanwezige leden van de KBO met zijn orkest Meezing Café. Ook treden zij samen met de dames Gudde op. Mogelijk bespelen enkele muzikanten van nu het oude drumstel uit de jaren zestig nog even. De gebroeders Sweers zorgen voor de aankleding van het buitenterrein met oogstattributen. Tegen het eind van de middag wordt de barbecue aangestoken.

De middag is alleen toegankelijk voor leden van de KBO. Opgave voor deelname is mogelijk tot 11 augustus bij het bestuur van de KBO. Bel of mail voor overige informatie Henk ter Voert, 06-54358152 of henk@henktervoert.nl.Facebooktwittergoogle_plus