Drumfanfare zoekt spullen voor rommelmarkt

DIDAM – Drumfanfare St. Martinus houdt op zondag 2 juli haar jaarlijkse rommelmarkt op het terrein aan de Manhorstweg 3a in de buurtschap Greffelkamp. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar goede en bruikbare spullen.

Wie nog spullen in de aanbieding heeft, kan die op de zaterdagen 6 mei en 17 juni na een telefonische afspraak op laten halen. De leden van de drumfanfare komen alleen maar langs in Didam en nemen geen koelkasten, diepvriezers en groot meubilair mee. Op donderdag 29 en vrijdag 30 juni van 18 tot 20 uur en zaterdag 1 juli tot 12 uur kunnen er nog spullen worden gebracht naar het terrein aan de Manhorstweg.

Voor het maken van een afspraak kan worden gebeld naar 0316-228043 of gemaild naar st.martinus-rommelmarkt@kpnmail.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.