Drive & Eat tijdens Diemse Toren Classic

DIDAM – In Didam vindt zondag 2 juni de Diemse Toren Classic plaats. De toertocht wordt elk jaar tijdens Didam op Stelten verreden en bezoekt steeds een ander stukje Gelderland.

Dit jaar heeft de Diemse Toren Classic voor het eerst een thema: Drive & Eat. Onderweg worden de deelnemers verrast met kleine lekkernijen. De start en finish zijn bij Tankstation Tatelaar in Didam. Vanaf 9.30 uur zijn de equipes en bezoekers welkom om te genieten van al het moois wat geparkeerd staat op het ruime terrein. De start is vanaf 10.30 uur.

De Diemse Toren Classic wordt gereden volgens het bolletje-pijltje systeem. Voor de liefhebbers is er echter ook een geschreven route beschikbaar. De gezelligheid staat voorop, maar er zijn ook prijzen te winnen tijdens de tocht. Deze worden rond 17 uur in het centrum van Didam uitgereikt.

Deelname kost 25 euro per equipe. Meer informatie staat op de website www.diemsetorenclassic.nl. Inschrijven is ook mogelijk via de website. Wie een een leuke, nostalgische, antieke, snelle, flitsende of aparte auto heeft, is welkom.