DITON speelt in één weekend drie keer bij Jan&Jan

DIDAM – Toneelvereniging DITON speelt in het weekend van 17 tot en met 19 maart drie keer de voorstelling ‘De Rollator-Revolutie’. Het komische blijspel in vier bedrijven is te zien bij Jan&Jan aan het Lieve Vrouweplein 3 in Didam.

Diton 2017

DITON repeteert voor haar nieuwe voorstelling ‘De Rollator-Revolutie’.

‘De Rollator-Revolutie’ speelt zich af in bejaardentehuis ‘De Toekomst’, dat is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis ‘Edelburcht’ en het volkse bejaardentehuis ‘De Plets’. Deze fusie loopt niet bepaald op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en een verschrikkelijke directrice zaait angst en terreur. Maar wanneer een mysterieuze bejaarde heer zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol. Eén ding is zeker, van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer.

De drie voorstellingen vinden dit jaar voor het eerst in één weekend plaats. Op vrijdagavond 17 maart en zaterdagavond 18 maart zijn er uitvoeringen om 19.30 uur, terwijl er op zondagmiddag 19 maart om 14 uur een middagvoorstelling is. Ook heeft de toneelvereniging met Jan&Jan een nieuw onderkomen gevonden.

Kaarten zijn voor 7,50 euro verkrijgbaar op de voorverkoopdagen vrijdag 10 maart van 10 tot 11 uur bij Aerofitt (Hengelderweg 18) en van 19 tot 20.30 uur bij Welcom (Raadhuisstraat 3) en op maandag 13 maart van 19 tot 20.30 uur bij Welcom. Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen op werkdagen tussen 18 en 20 uur via telefoonnummer 06-21574998 (Ellen Rosendaal).

Meer informatie over DITON staat op de Facebook-pagina van de toneelvereniging.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.