Diemse oktoberkermis met Mental Theo en Kaliber

DIDAM – De Diemse oktoberkermis wordt dit jaar op zaterdag 11 oktober geopend bij Jan&Jan met Q-MUSIC The Party. Het feest begint om 21 uur.

Mental-Theo-headerZondag 12 oktober zorgt DJ Lourenz in samenwerking met Coppa Cocktails voor een feest bij Jan&Jan. Na zijn geslaagde optreden met DEF RHYMZ maakt Lourenz er in Didam een geweldige avond van.

Net als iedere jaar wordt de maandag een speciale avond. Dit keer staat Mental Theo op het podium bij Partycentrum Plok. De voorverkoop verloopt via www.plok.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop 6 euro en aan de deur 9 euro.

Voor kermisgangers die dinsdag op tijd willen beginnen, speelt bij Jan&Jan het Duo Twiz. Deze heren brengen vanaf 11 uur een repertoire met motown, golden oldies en Top40.

Om 15 uur opent Plok opnieuw de deuren. Kaliber met de nieuwe leadzanger Quinten Dikschei zorgt voor een feest in de zaal. Daarnaast draait DJ Pouwels hits uit de 80’s en 90’s en knallers van nu. Verder is DJ James er met club, house, reggeaton en alles wat daar tussen zit. Deze dag is de entree gratis.

Speciaal voor de kermis rijdt ook dit jaar de legendarische Plokkenwagen weer. Deze pendelt op dinsdag 14 oktober voor de kermisgangers gratis heen en weer tussen Jan&Jan en Plok.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.