Didams Dubbel Open en Zandgat Tennistoernooi gaan door

DIDAM – Het Didams Dubbel Open tennistoernooi gaat door. Tennisvereniging Didam houdt het evenement van 24 tot en met 30 augustus. Vanwege het coronavirus zijn er dit jaar echter wel wat aanpassingen aan het toernooi gedaan.

Zo wordt er op tijd gespeeld, waardoor alle wedstrijden na een uur eindigen, en is er op vrijdagavond geen feestavond. Net als voorgaande jaren staat er die avond wel een frietkraam op het sportpark. Het inschrijfgeld moet dit keer online worden betaald via iDEAL. Een inschrijving is pas definitief nadat er is betaald.

Er kan worden ingeschreven voor de onderdelen dames-, heren- en gemengd dubbel in de categorieën 4 tot en met 8. De minimale leeftijdsgrens voor categorie 4 is 17 jaar en voor de overige categorieën 25. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus via de website.

Net als in Didam vinden er de komende weken ook tennistoernooien plaats in Zeddam en Wehl. Het Zeddam Zandgat Tennistoernooi wordt gehouden van 2 tot en met 9 augustus, het dubbeltoernooi van de Wehlse Tennisvereniging van 16 tot en met 23 augustus.