Derby VVL tegen MvR drie keer op één dag

LENGEL/’s-HEERENBERG – In Lengel vindt zondag 10 september een bijzondere ‘burendag’ plaats. Bij VVL staat liefst drie keer de derby met MvR op het programma.

Om 10 uur barst de strijd tussen de twee buurverenigingen los met de KNVB bekerwedstrijd VVL 3 tegen MvR 4. Om 12.30 uur nemen vervolgens de talenten van de JO10 het op sportpark ’t Veen tegen elkaar op in een vriendschappelijke wedstrijd. Het sluitstuk van de middag is de wedstrijd tussen de twee eerste elftallen van de voetbalverenigingen. Om 14 uur trappen zij af voor hun bekerwedstrijd.

“Een schitterend affiche, dat ongetwijfeld op grote publieke belangstelling kan rekenen”, vindt VVL-bestuurslid Ruud Smit. “Als de weergoden Lengel ook nog gunstig gezind zijn, dan wordt het bij voorbaat al een prachtige burendag.”Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.