De Westernboerderij biedt speciale eindejaarsdeals

DIDAM – De Westernboerderij introduceert speciale eindejaarsdeals. Zo biedt De Westernboerderij de laatste zondagen van het jaar het zondagmiddagarrangement aan voor een speciale all-in prijs. Kinderen zijn zelfs gratis.

Het arrangement bestaat uit een compleet verzorgde middag van 14 tot 19 uur met diverse activiteiten en een onbeperkt grillbuffet met gratis drankjes. Zowel voor jong als oud valt er van alles te beleven. Tijdens de speciale eindejaarsdeals betalen volwassenen 39,95 euro per persoon in plaats van 49,95 euro voor een compleet programma en zijn er geen kosten voor de kinderen. De eindejaarsdeals gelden alleen op 17 en 24 november en 1, 8, 15, 22 en 29 december 2019.

De westernactiviteiten bestaan onder andere uit boogschieten, buksschieten, spijker slaan, skilatten- en klompenrace, spijkerbroekhangen, bierpulschuiven, de skippyslang, het gladiatorenkussen en het levend tafelvoetbalspel. Ook is er een rodeostier, een rondrit met de huifkar van dertig minuten en mogen kinderen ponyrijden. In de verwarmde binnenlocatie staat een springkussen.

Na de activiteiten staat er een driegangen buffet klaar. Voor de kinderen zijn er frietjes en snacks. Het hele arrangement is te bekijken op de website van De Westernboerderij. Reserveringen kunnen per e-mail worden gestuurd naar info@westernboerderij.nl of telefonisch worden doorgegeven via 0316-200200.

Groepsuitjes
Een programma op andere dagen is voor groepen ook mogelijk. De Westernboerderij is specialist in groepsuitjes en is het gehele jaar geopend. In het najaar zijn er diverse indooractiviteiten, zoals een westernparty, pubquiz of Ik hou van Holland spelshow. Daarnaast is het mogelijk om de kerstdagen door te brengen op De Westernboerderij met het speciale kerstarrangement op eerste en tweede kerstdag. Het gehele aanbod is te vinden op www.westernboerderij.nl.