De Club van Sinterklaas en het pratende paard in Het Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Het Barghse Huus draait zondag 23 november als extra film de Nederlandse familiefilm De Club van Sinterklaas en het pratende paard. De voorstelling begint om 13.30 uur.

de_club_van_sinterklaas_amp_het_pratende_paard_1 (640x427)De pieten van De Club van Sinterklaas kijken vreemd op als Amerigo, het paard van Sinterklaas, plotseling kan praten. Nog voor ze kunnen ontdekken hoe dit kan, steelt slechterik Jef Vandenare het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan. Zal het de pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden?

Kaarten voor de film zijn te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316 – 223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 6 euro, donateurs betalen 5 euro.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.