De Club speelt op Tim Trombone Tientjes Concert

DIDAM/DUIVEN – Tim Ouwejan is een jonge, getalenteerde trombonist uit Duiven. Het is zijn toekomstdroom om als beroepstrombonist aan de slag te gaan. Dan heeft hij echter wel een goede trombone nodig.

Tim Ouwejan. Foto Marcosplaten.nl

Zo’n trombone kost wel 7000 euro. Om Tim te helpen is daarom de Tim Trombone Tientjes Actie gestart. Doel van de actie is dat iedereen die een bijdrage wil leveren aan de toekomst van Tim een tientje doneert. Uiteraard doet Tim daarvoor wel iets terug.

Tim geeft op 6 mei een concert in de Ogtent in Duiven. Het concert begint om 20 uur. De zaal gaat open om 19.15 uur. Iedereen die een tientje doneert, mag dit concert gratis bijwonen.

Muziekvereniging De Club uit Didam, waar Tim als 7-jarige lid werd, werkt mee aan dit concert. Daarnaast laten verschillende trombonisten van zich laten horen. Bijvoorbeeld de internationaal bekende bastrombonist Jos Jansen. Ook Gido van Schijndel, de eerste docent van Tim en dirigent van verschillende orkesten in de regio, is van de partij. Er worden nummers als Rapsodia Borealis van Søren Hyldgaard, Concertino voor Trombone van Ferdinand David en Conzonanza van Peter Kleine Schaars gespeeld. Voor de knallende toegift probeert Tim 76 trombonisten te verzamelen.

In 2016 behaalde Tim Ouwejan als 16-jarige zijn D-diploma met een 9,5 gemiddeld. Daarmee slaagde hij cum laude voor het hoogst haalbare diploma op amateurniveau. Dat Tim getalenteerd is, wordt bevestigd door bekende trombonisten. Lees op zijn site timtrombone.nl wat zij over Tim schrijven. Op de website staan ook de mogelijkheden om te doneren.Facebooktwittergoogle_plus

Karin van der Velden
Over de schrijver
Karin van der Velden van Tekst&Co Montferland ondersteunt ZZP'ers en MKB-bedrijven op het gebied van Commercie&Communicatie. Van Persbericht tot PR-campagne. Bij Stem van Montferland publiceert zij regelmatig nieuws voor en over Montferlandse bedrijven, organisaties en verenigingen.