Dames No Limit en heren Mengelmoes vinden elkaar

DIDAM – Het Didamse mannenkoor Mengelmoes treedt zondag 9 november op met het dameskoor No Limit uit Beek. Het concert vindt plaats in Het Barghse Huus in ’s-Heerenberg en begint om 14.30 uur.

Het dameskoor No Limit uit Beek.

Het dameskoor No Limit uit Beek.

Het is voor het eerst dat de twee koren een gezamenlijk optreden verzorgen. Ze zingen telkens afwisselend in blokken waardoor het een gevarieerd programma wordt.

No Limit is een zanggroep van ruim twintig dames uit Beek. Zij zingen veelal meerstemmige evergreens, maar ook hedendaagse popsongs zijn opgenomen in hun repertoire. Het koor wordt gedirigeerd door Mirjam Verstegen en de begeleiding is door Hans de Leeuw op piano en Henk Wenting op drums.

Mengelmoes bestaat binnenkort tien jaar. De naam Mengelmoes is gekozen omdat het repertoire een mengeling is van liederen uit de oude doos tot recente hits zoals ballades, schlagers, musicalliederen, gospels, drinkliederen, luisterliedjes en meezingers. De meeste nummers worden meerstemmig gezongen. Het koor bestaat uit 32 zangers en de dirigent is Cindy Gregoor. Tijdens optredens wordt de begeleiding verzorgd door Annèt Lammers op piano, Willy Gieling op drums, Theo Vonk op basgitaar en zanger Ton Seegers op accordeon.

De entree tot het concert bedraagt 5 euro, inclusief een kop koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Het Barghse Huus en bij een van de koorleden.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.