Concert The Whispering Tree voor Bergh in het Zadel

’s-HEERENBERG – Het jonge Frans-Amerikaanse duo The Whispering Tree komt op woensdag 25 april naar ’s-Heerenberg voor een concert in de foyer van Grandcafé De Snor. De opbrengst van het concert gaat naar de Stichting Bergh in het Zadel.

The Whispering Tree.

The Whispering Tree, dat bestaat uit singer-songwriter Eleanor Kleiner en multi-instrumentalist Elie Brangbour, leerde elkaar kennen op de muziekschool in Londen. Tegenwoordig is hun thuisbasis New York.

Hun muziek valt niet in een hokje te plaatsen en combineert melancholische klanken uit de folkmuziek met bluegrass, gypsy jazz en zachtmoedige rockmuziek. Daar komt bij dat een concert, vanwege Eleanors eigen composities, een geheel eigen sfeer en stijl heeft. Binnenkort komt hun vierde cd uit. Kijk voor een indruk van de muziek op de website www.thewhisperingtree.com.

Het concert begint woensdag 25 april om 20 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten zijn voor 15 euro te reserveren bij Agnes Verschuur, die de avond ook organiseert, via akkie.v@hotmail.com of 06-20773469.Facebooktwittergoogle_plus