Column Notaris Laarberg: Aandacht

Het zijn rare tijden. We maken dingen mee die we nog nooit hebben meegemaakt en dit hadden we best willen missen. Toch komen er ook goede zaken uit voort. Meer menselijke aandacht bijvoorbeeld. Je merkt bijvoorbeeld goed dat je aandacht nodig hebt van anderen en dat je bepaalde mensen in je leven mist. Het is best wel goed om daar een keer bij stil te staan; dat er mensen zijn die je graag om je heen hebt én om te merken dat er mensen zijn die jóu graag om zich heen hebben. Die jóu missen.

Stel je voor dat ze je voor altijd moeten missen. Dat je er niet meer bent. Hoe wil je dan dat ze zich jou herinneren? Welke vrienden en vriendinnen steunen jou nu, aan wie heb je echt wat in tijden van overvloed en in mindere of zelfs zware tijden? Nu kom je erachter wie je echte vrienden zijn en voor wie jij een echte vriend bent.

Klopt jouw uiterste wilsbeschikking dan nog wel? Heb je de juiste personen in je testament staan? Heb je de juiste persoon aangewezen om je zaken te behartigen als je dat zelf niet meer kan door ziekte? Misschien is het een goed idee om daar nu aandacht aan te geven. Als je nu iets meer tijd hebt voor reflectie maak er dan goed gebruik van.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij hebben een speciale ruimte waar wij onze cliënten nog kunnen ontvangen, achter glas, dus veilig voor jou en voor ons.

Aletta Laarberg
De notaris die nog de tijd voor je neemt!