Carnaval bij De 11jes met de Après Skihut, Q5 en DJames

NIEUW-DIJK – Bij carnavalsvereniging De 11jes staan er tijdens het komende carnaval elke avond andere artiesten op het podium. Kaarten voor de carnavalsavonden bij Steak’m zijn nu al verkrijgbaar.

Op zondag 23 februari komt de Après Skihut met Flügel on tour naar Nieuw-Dijk met twee danseressen, een deejay en een feestzanger. Maandag 24 februari vermaakt de band Q5 New Style het publiek. Tijdens de prijsuitreiking op dinsdagavond draait DJames in de zaal. Dinsdag overdag wordt er kindercarnaval gevierd met DJ Patrick en worden de prijzen uitgereikt van de optocht onder de jeugdcategorieën.

Kaarten
Leden van De 11jes ontvangen een week voor carnaval de entreetickets per mail en hebben op vertoon van hun entreeticket (digitaal of print) iedere avond en tijdens het kindercarnaval vrij toegang bij Steak’m. Niet-leden kunnen nu al kaarten voor 10 euro per avond kopen via de website van De 11jes of bij de entree contant of met pin betalen. Kaarten voor het kindercarnaval kunnen uitsluitend bij de entree worden betaald.

Speciaal voor de jeugd van 15 tot en met 17 jaar is er een passe-partout kaart beschikbaar voor 25 euro. Hiermee kan de jeugd drie dagen carnaval vieren bij De 11jes. Deze kaart is alleen verkrijgbaar op zondagavond.