Cabaretduo Reijn & Goed over nieuwe regels sociale leven

’s-HEERENBERG – Het cabaretduo Reijn & Goed staat vrijdag 24 oktober op het podium van Het Barghse Huus in ’s-Heerenberg. Zij brengen vanaf 20 uur The FriendShow.

Foto Anna van Schijndel

Foto Anna van Schijndel

In The FriendShow staat het gedrag van mensen voorop. En dan vooral het sociale gedrag. Over de koffiecorner in de supermarkt, naast een vreemde zitten in de trein, elkaar tegenkomen in het theater. Of onderhouden we gewoon liever contact via Whatsapp? Met koptelefoon op.

Scherp, eerlijk en met ontspoorde analyses scheppen cabaretiers Kim Goedegebure en Renate Reijnders nieuwe regels in het sociale leven. Met kleine testjes en gouden tips, als ‘hoe voer je een gesprek langer dan 40 leestekens?’. The FriendShow gaat het sociale experiment ter plekke aan. Zonder koptelefoon.

Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via 0316 – 22 35 20 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 12,50 euro. Daarbij is een pauzedrankje inbegrepen. Deze voorstelling is ook te boeken als compleet avondje uit. Vooraf eten bij Grand Café de Snor en daarna naar de voorstelling. Reserveren hiervoor kan alleen via Het Barghse Huus en de prijs bedraagt 33,50 euro.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.