Bökkers live bij Steak’m, Silvesterparty bij Plok

NIEUW-DIJK – Dialectrockband Bökkers treedt zaterdag 30 december op bij Steak’m. In het voorprogramma staat de regionale formatie de Boetners.

Dialectband Bökkers. Foto Robert Westera

Bökkers is onvervalste rock ’n roll met nummers over drank, vrouwen en ander gespuis. Alles wordt gezongen in het Sallands dialect. Na vier studioalbums en één live album kwam Bökkers in november 2017 met een nieuw album: Schorem Uut De Schiettente. JB Meyers (The Common Linnets, De Dijk) nam samen met de band het album op in de legendarische Wisseloord studio’s en verzorgde de eindmix en productie. De van dit album afkomstige single ‘Iederene Hef Een Reden’ was in de zomer van 2016 al een hit.

Nummers van het album worden zaterdagavond bij Steak’m uiteraard ook gespeeld. Het programma begint zaterdag om 21 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.captainticket.nl/steakm.

Sylvesterparty
In de nacht van oud op nieuw is er bij partycentrum Plok weer een Sylvesterparty. Vanaf 1.00 uur staan in de zaal DJ Roel Staarink en dJames afwisselend op het podium. Zanger en DJ Jeremy Derksen treedt op in het café. Kaarten zijn voor 10 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.captainticket.nl/plok.
Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.