Beste Led Zeppelin tributeband op podium Jan&Jan

DIDAM – Bij Jan&Jan in Didam staat zaterdagavond 27 oktober weer een topband op het podium. Tributeband Hats Off To Led Zeppelin brengt de muziek van de voormalige Engelse rockband weer tot leven.

Dichterbij Led Zeppelin kom je niet meer. De mannen van Hats Off To Led Zeppelin (UK) werden in 2017 zelfs uitgeroepen tot de beste tributeband van het hele Verenigd Koninkrijk. De band bestaat uit een viertal topmusici, waaronder Peter Eldridge (bekend van West End-productie ‘We Will Rock You’) en Jack Tanner (bekend van de wereldwijde theatershows Thriller Live en Dancing in the Streets).

De manager van de band is Warren Grant, zoon van de originele Led Zeppelin-manager, Ian Grant. Hats Off To Led Zeppelin is bovendien de enige tributeband die een officieel endorsement heeft van de welbekende Marshall-versterkers.

Bekende hits als Stairway to Heaven, Whole Lotta Love en Black Dog zijn zaterdagavond te horen in de zaal van Jan&Jan. De zaal gaat om 21 uur open. Tickets kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn te bestellen via www.captainticket.nl. Aan de deur kosten de kaarten 15 euro.