‘Beste animatiefilm’ Big Hero 6 in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait woensdag 15 april de kinderfilm Big Hero6. Big Hero 6 won een Oscar voor beste animatiefilm.

BIG HERO 6Big Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend is voor Walt Disney Animation Studios. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

De film is woensdag om 13.30 en 16 uur te zien. Kaarten voor de film zijn op werkdagen van 9 tot 12 uur te bestellen via telefoonnummer 0316-223520 of via de site www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 5 euro. Dit is inclusief een zakje chips en pakje drinken voor de kinderen.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.