Bergh’s Vocaal sluit jaar af met concert ‘Shining Night’

’s-HEERENBERG – Gemengd koor Bergh’s Vocaal uit ’s-Heerenberg sluit op zondag 10 november het jaar af met een concert met de titel ‘Shining Night’. Kinderkoor De Jonge Nachtegalen uit Ulft is te gast op het concert van Bergh’s Vocaal.

Onder leiding van Lizette Tijdink brengt het kinderkoor enkele werken ten gehore. Op het programma van Bergh’s Vocaal staan, naast muziek van Brahms, Rheinberger en Rutter, ook vrolijke Italiaanse en Franse werken uit de zestiende en zeventiende eeuw en nummers van onder andere Venice en Boudewijn de Groot. Bergh’s Vocaal staat onder leiding van dirigent en pianist Ben Simmes.

Het concert vindt plaats in de Pancratiuskerk in ’s-Heerenberg en begint om 15 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur en de toegang is gratis. Een vrije gift wordt op prijs gesteld. Bergh’s Vocaal zoekt ook nog basen en tenoren. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om eens naar een repetitie te komen. Bergh’s Vocaal repeteert op donderdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in de muziekschool in ’s-Heerenberg.