Benefietconcert De Club voor Ronald McDonald Huis Arnhem

DIDAM – Samen met Niels Geusebroek, de Didamse feestband Spot en het koor Vocaal uit Nieuw Dijk, geeft muziekvereniging De Club op zaterdagavond 1 november een benefietconcert. Het concert begint om 20 uur.

Niels Geusebroek werkt zaterdagavond mee aan het benefietconcert van De Club.

Niels Geusebroek werkt zaterdagavond mee aan het benefietconcert van De Club.

Tijdens de avondvullende muziekshow worden dertig nummers ten gehore gebracht. Na afloop van het concert verzorgt Spot nog een afterparty voor het publiek en de artiesten.

Kaarten voor het concert kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via www.declub.org en bij Lanters Assurantiën aan de Ludgerusstraat 1 in Didam. De opbrengst van de avond gaat naar het Ronald McDonald Huis Arnhem. Op 29 november wordt hetzelfde concert nogmaals in de Eusebiuskerk in Arnhem gegeven. Dan is de organisatie in handen van het Ronald McDonald Huis Arnhem.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.