Aziatische kookworkshops in Didam

DIDAM – Sofia Carbajo en Bruno Oudmayer houden dit voorjaar weer een aantal nieuwe kookworkshops in de kookstudio in het Albertusgebouw in Didam. Om hiervoor inspiratie op te doen, zijn ze in de winter onder andere naar China, Vietnam, Laos en Thailand geweest.

Op donderdag 22 maart wordt er gestart met de ‘Introductie Vietnamese en Cambodjaanse keuken’, een workshop met bekende gerechten uit deze twee landen, voor mensen die hier eens kennis mee willen maken. Deelnemers krijgen een aantal eenvoudige recepten, met veel verse kruiden, en niet te pittig.

Op dinsdag 3 april en dinsdag 17 april zijn er twee workshops ‘Zuidoost Aziatisch Koken’, met een selectie van oude en nieuwe recepten uit Laos, Cambodja en Vietnam. Deze workshops kunnen individueel of gecombineerd worden gevolgd. De nieuwe workshop ‘De Koninklijke keuken van Laos’ staat op woensdag 16 mei op het programma, met recepten van de kok van de vroegere koning van Laos.

De workshops beginnen om 18.30 uur. Na het koken worden de bereide gerechten samen opgegeten. Kijk voor meer informatie en opgave op de website of Facebook-pagina van Koken in Didam.Facebooktwittergoogle_plus