Zoektocht naar Miss Triathlon Didam 2018

DIDAM – Stichting Triathlon Didam is via haar Facebook-pagina een zoektocht gestart naar een mooie Miss Triathlon Didam 2018. “Een miss is onmisbaar tijdens ons jaarlijkse sportieve evenement in Didam”, vindt voorzitter Auke Rensen.

“De afgelopen jaren waren we steeds op zoek naar de juiste persoon voor alle ceremoniële handelingen gedurende de dag. Die konden we echter niet vinden. Deelnemers brachten ons vervolgens op het idee om een Miss Triathlon Didam 2018 te gaan zoeken.”

Het aanmelden is eenvoudig. Dames die mee willen dingen naar de titel hoeven slechts twee foto’s via een persoonlijk bericht op de Facebook-pagina te sturen. “We willen niet discrimineren en nodigen daarom ook heren uit om zich aan te melden”, zegt Rensen.

Op dinsdag 1 mei maakt het bestuur van de stichting uit alle aanmeldingen een eerste selectie. Alle Facebook-volgers kunnen daarna stemmen op de top 5 om zo tot een echte Miss Triathlon Didam te komen. De kandidaten mogen uiteraard alles doen om stemmen te verzamelen.

De 26ste editie van de Triathlon Didam vindt plaats op zaterdag 7 juli.