Eerste walking football-toernooi bij DVC’26

DIDAM – Voetbalvereniging DVC’26 houdt op maandag 16 oktober een walking football-toernooi op sportpark ‘de Nevelhorst’ in Didam. Aan het toernooi nemen twee teams van DVC’26, ESA Arnhem, Sportvereniging Westendorp en VVO Velp deel en één team van DVV Duiven en Blauw Geel Ede.

De all stars van DVC’26 tijdens een training op maandagmorgen.

De teams melden zich om 9.30 uur bij de toernooicommissie. Daarna opent DVC-voorzitter Bas Strijbosch het toernooi voor de all stars. Voor de aanvang van de wedstrijden verzorgen de leiders Peter Aal en Lowie Verweij een warming-up voor alle teams gezamenlijk. De wedstrijden worden geleid door de scheidsrechters Harry Peters , Wilco van Wessel, Theo Wenting, Tonnie Schepers en Cees van Zimmeren.

De EHBO post wordt bemand door verpleegkundige Miranda Wezendonk. Als omroepster hebben de all stars Ilona Willemsen ingehuurd Sjaak Hanegraaf zorgt voor de lunch. Het toernooi staat onder leiding van de toernooicommissie, bestaande uit Chris Koenders, Willem Nass en Harrie Koster.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door voetbalvereniging DVC’26, hoofdsponsor Liemers Fietsen Duiven, de Pinkstertoernooi-commissie van DVC’26, René Braam Specialiteitenbakkerij, de Goudreinet en cateringbedrijf Sjaak Hanegraaf.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.