Wakefield vandaag twee keer in Filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – In Filmhuis Barghse Huus draait vandaag twee keer de film Wakefield. Er is een voorstelling om 13.30 en 20 uur.

Wakefield gaat over het verlangen opnieuw te beginnen, een wens om de consumptiemaatschappij en de bijbehorende ratrace voorgoed vaarwel te zeggen. Maar kan dat ongestraft? Kun je ongezien verdwijnen?

De schrijver van Memoirs of a Geisha en The Curious Case of Benjamin Button brengt met Wakefield weer een origineel verhaal naar het filmdoek. Howard Wakefield is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid?

Kaarten voor de film zijn nog telefonisch te bestellen van 9 tot 12 uur via 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 6,50 euro.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.